Caféen

Caféen i Brøg er et årstidskøkken, vi hylder de skiftende årstider og bruger så vidt muligt biodynamiske og økologiske råvarer fra lokale producenter.

Hver morgen får vi friskbagt brød og kager fra de økologiske bagere Daniali & Schiøtz

Frokosten serverer vi fra kl 11.30-14.30. Vi har som regel 3-4 frokostretter på menuen, som jævnligt skifter.

  • Morgenmad (10:00-11:30)

    Surdejsbolle med smør og ost 45,-
    + hjemmelavet blommemarmelade 10,-

    Yoghurt med granola og dagens frugtkompot 45,-

    Croissant 38,-

    Kaneltop 38,-

  • Frokost (11.30-14.30)

    Omelet med spinat og mild gedeost, lille salat, surdejsbrød og smør*

    Omelette with spinach and goat cheese, bread and butter

    140

    Flæskestegssandwich af økologisk skovgris med spidskål, syltet agurk, æble og sennepsmayo *

    Sandwich with roasted pork, cucumber, cabbage and mustard dressing

    150

    Græskarsuppe, cremefraiche, hasselnød, æble, brød og smør*

    Pumpkin soup, bread and butter

    130

     

    Fisk og skaldyr på dåse fra de nordiske og sydlige farvande

    (se dagens udvalg i baren), 

    grillet brød, citron og mayo

    Different kind of canned fish from lthe Northern and Southern Seas

    135

                                                                             

    Risalamande

    55

     

     

  • Snacks (11.30-17)

    Anderillette med cornichoner, grov sennep og ristet surdejsbrød

    Rillettes made from duck, served with cornichons and mustard dressing

    135

     

    Saltmandler*

    Roasted allmonds

    45

     

    Oliven*

    Olives

    45

     

    *95 % økologiske ingredienser/organic produce

     

Vores madværdier

Vi bestræber os på, at de fleste råvarer er økologiske eller biodynamiske. Forbehold for menu- og prisændringer.