
Caféen
Caféen i Brøg er et årstidskøkken, vi hylder de skiftende årstider og bruger så vidt muligt biodynamiske og økologiske råvarer fra lokale producenter. I løbet af sommeren får vi grønt fra Ærtebjerg Jordbrug.
Hver morgen får vi friskbagt brød og kager fra de økologiske bagere Daniali & Schiøtz
Frokosten serverer vi fra kl 11.30-14.30. Vi har som regel 3-4 frokostretter på menuen, som jævnligt skifter.
Aktuel menu
-
Morgenmad fra 10-11
Friskbagt bolle eller rugbrød med ost og økologisk smør fra Naturmælk Kr. 45,-
Yoghurt med granola og dagens hjemmelavet frugtkompot Kr. 45,-
Croissant Kr. 35,-
Kardemommesnegl Kr. 38,- -
Frokost (11.30-14.30)
Omelet med spinat, Midsommerost, lille salat, surdejsbrød og smør
140,-
Cæsarsalat med stegt kylling, blandede salater, tomat, oliven, urter, brødknas, cremet dressing, parmesan, brød og smør.
155,-Kartoffelmad med mayo, syltede rødløg, estragon, knas, radiser og urter
125,-Fisk og skaldyr på dåse fra de nordiske og sydlige farvande (se dagens udvalg i baren), grillet brød.
105,-
-
Snacks (11.30-17)
Kage
SE DAGENS UDVALG I BAREN
Oliven kr 45,-
Saltede mandlerkr 45,-
Vores madværdier
Vi bestræber os på, at de fleste råvarer er økologiske eller biodynamiske. Forbehold for menu- og prisændringer.