Caféen

Caféen i Brøg er et årstidskøkken, vi hylder de skiftende årstider og bruger så vidt muligt biodynamiske og økologiske råvarer fra lokale producenter. I løbet af sommeren får vi grønt fra Ærtebjerg Jordbrug.

Hver morgen får vi friskbagt brød og kager fra de økologiske bagere Daniali & Schiøtz

Frokosten serverer vi fra kl 11.30-14.30. Vi har som regel 3-4 frokostretter på menuen, som jævnligt skifter.

  • Morgenmad fra 10-11

    Friskbagt bolle eller rugbrød med ost og økologisk smør fra Naturmælk Kr. 45,-

    Yoghurt med granola og dagens hjemmelavet frugtkompot Kr. 45,-

    Croissant Kr. 35,-

    Kardemommesnegl Kr. 38,-

  • Frokost (11.30-14.30)

    Omelet med spinat, Midsommerost, lille salat, surdejsbrød og smør

    140,-

    Cæsarsalat med stegt kylling, blandede salater, tomat, oliven, urter, brødknas, cremet dressing, parmesan, brød og smør.
    155,-

    Kartoffelmad med mayo, syltede rødløg, estragon, knas, radiser og urter
    125,-

    Fisk og skaldyr på dåse fra de nordiske og sydlige farvande (se dagens udvalg i baren), grillet brød.

    105,-

  • Snacks (11.30-17)

    Kage
    SE DAGENS UDVALG I BAREN

    Oliven kr 45,-

    Saltede mandlerkr 45,-

Vores madværdier

Vi bestræber os på, at de fleste råvarer er økologiske eller biodynamiske. Forbehold for menu- og prisændringer.