Caféen

Caféen i Brøg er et årstidskøkken, vi hylder de skiftende årstider og bruger så vidt muligt biodynamiske og økologiske råvarer fra lokale producenter.

Hver morgen får vi friskbagt brød og kager fra de økologiske bagere Daniali & Schiøtz

Frokosten serverer vi fra kl 11.30-14.30. Vi har som regel 3-4 frokostretter på menuen, som jævnligt skifter.

  • Morgenmad (10:00-11:30)

    Surdejsbolle med smør og ost 45,-
    + hjemmelavet blommemarmelade 10,-

    Yoghurt med granola og dagens frugtkompot 45,-

    Croissant 38,-

    Kaneltop 38,-

  • Frokost (11.30-14.30)

    Omelet med spinat og frisk gedeost, brød og smør
    140,-

    Cæsarsandwich (vælg mellem surdejsbolle eller rugbrød) med stegt kylling, sommerspidskål, cornichon og dressing
    125,-

    Sandwich (vælg mellem surdejsbolle eller rugbrød) med gedefriskost, valnødder, æble, honning og marineret sommerspidskål
    125,-

    FANGST på dåse, vælg mellem røget laks, grillet laks, let røget havtaskelever, brisling røget over birketræ og let krydret brisling, alle varianter serveres med ristet brød, citron og mayonnaise

    135,-

  • Snacks (11.30-17)

    Kage
    SE DAGENS UDVALG I BAREN

    Oliven kr 45,-

    Saltede mandlerkr 45,-

Vores madværdier

Vi bestræber os på, at de fleste råvarer er økologiske eller biodynamiske. Forbehold for menu- og prisændringer.