Caféen
Caféen i Brøg er et årstidskøkken, vi hylder de skiftende årstider og bruger så vidt muligt biodynamiske og økologiske råvarer fra lokale producenter.
Hver morgen får vi friskbagt brød og kager fra de økologiske bagere Daniali & Schiøtz
Frokosten serverer vi fra kl 11.30-14.30. Vi har som regel 3-4 frokostretter på menuen, som jævnligt skifter.
Aktuel menu
-
Morgenmad (10:00-11:30)
Surdejsbolle med smør og ost 45,-
+ hjemmelavet blommemarmelade 10,-
Yoghurt med granola og dagens frugtkompot 45,-
Croissant 38,-
Kaneltop 38,- -
Frokost (11.30-14.30)
Omelet med spinat og mild gedeost, lille salat, surdejsbrød og smør*
Omelette with spinach and goat cheese, bread and butter
140
Flæskestegssandwich af økologisk skovgris med spidskål, syltet agurk, æble og sennepsmayo *Sandwich with roasted pork, cucumber, cabbage and mustard dressing
150
Græskarsuppe, cremefraiche, hasselnød, æble, brød og smør*Pumpkin soup, bread and butter
130
Fisk og skaldyr på dåse fra de nordiske og sydlige farvande
(se dagens udvalg i baren),
grillet brød, citron og mayo
Different kind of canned fish from lthe Northern and Southern Seas
135
Risalamande
55
-
Snacks (11.30-17)
Anderillette med cornichoner, grov sennep og ristet surdejsbrød
Rillettes made from duck, served with cornichons and mustard dressing
135
Saltmandler*
Roasted allmonds
45
Oliven*
Olives
45
*95 % økologiske ingredienser/organic produce
Vores madværdier
Vi bestræber os på, at de fleste råvarer er økologiske eller biodynamiske. Forbehold for menu- og prisændringer.