- MENU -

MORGENMAD

10.00 - 11.30

Smørbagt croissant (øko)
30,-

Æblemost (øko)
28,-

 

Friskpresset appelsin/gulerod/ingefær-juice

40,-

SNACKS OG HAPSERE
Hele dagen


Oliven, chips eller ristede nødder
38,-

Valgfri dåse fra Fangst (brislinger, torskelever og muslinger) med brød, citron og aioli
90,-

 

Valgfri dåse fra Yurrita (sardiner, tun, blæksprutter eller ansjos) med brød, citron og aioli

120,-

 

FROKOST
12.00 - 16.00

Salat med varmrøget laks, brocoliasparges, endive, sennepsdressing, brød og smør

130

 

Burrata med appelsin, urter og ristede græskarkerner, brød og smør til

95

 

Risotto med Karl-Johansvampe, urter og 24 måneders parmesan

145

 

Nakkekotelet fra danske frilandsgris med kryddersmør og bagte røde springløg

125

 

AFTEN

På grund af omstændighederne serverer vi midlertidigt ikke aftensmad fra den 12. marts til 1. april

18.00 - 21.00 (Onsdag, torsdag og fredag)

2 for 200 (Hovedret + 1)

3 retter for 250 (Hovedret + 2)

Forretter

Valgfri dåse (sardin, musling, brisling eller torskelever) med aioli, citron, brød og smør

Gravad laks med med fennikel, dild, syltet selleri, sennepsdressing og endive

 

Hovedretter

Perlehøne med hønsesouflé, Vesterhavssauce, porre, jordskokkechips og grønt

Oksehøjreb, saltbagt selleri, syltede svampe, palmekål og sauce

 

Desserter

To oste med syltede abrikoser og honningristede valnødder

Syltede pærer, nougatmousse, citronverbena og ingefærganache

 

BRØG Litteraturbar Aps - Fiolstræde 7 - 1171 København K - TLF 30535343 - www.broeglitteraturbar.dk - mail kontakt@broeglitteraturbar.dk - CVR 40214917 - Sparekassen Kronjylland reg 6680 konto 0013919631
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk